NYE: God Bless America

foto site nyeGod Bless America, home of the brave and the land of the free. Het land van de onbegrensde mogelijkheden, waar je je natgeregende kat in de magnetron stopt maar waar het verboden is om een paard te laten struikelen of een ijsje in je broekzak te bewaren. Het land waar je net zo lang kan blijven vreten tot ze je je huis uit takelen en waar je met niks kunnen stinkend rijk wordt. Het land van cheerleaders, donuts, hotdogs, Santa Claus, Dolly Parton, Uncle Sam, cowboys, indianen en Diet Coke. Het land waar je moeilijk binnenkomt en eenmaal in een oranje overall nooit meer uit komt. Het land waar iedereen wil zijn, en daarom scheppen we op New Years Eve onze eigen versie.

 

Picture this, na aan lange reis naar de andere kant van de bewoonde wereld betreed je, er vanuit gaande dat de douaniers je goedgezind zijn, de wondere wereld die America heet. De eerste stappen zullen misschien wat onwennig zijn, zo veel pracht en praal ben je thuis niet gewend. Alles glinstert, fonkelt en schreeuwt je tegemoet. Maar vrees niet, dit summum aan kitsch en camp kan maar één ding betekenen: hier is HET. Het land waar alles kan en alles mag. Een miniatuur America, compleet met hotdogkraam, VIP area en witwaspraktijken. De enige manier om je staande te houden in deze lichtgevende chaos is door keihard mee te doen.

 

Nou zijn wij de beroerdste niet. We helpen je graag een handje om de eerste uren van 2014 lekker door te komen, en wel met een flinke dosis dansmuziek. Daarvoor hebben een rijtje veelbelovende nationale en internationale dj’s weten te strikken. Aan de line-up kunnen we naast Kuddedieren (NL) en Merdan Taplak (BE) nu ook La Tourette (FR) toevoegen, een Parijse techneut met een subtiel gevoel voor elektronica. Het visuele spektakel wordt verzorgd door Crystal Motion.

 

Be there or be square!

Koop je kaarten HIER!

 

Event: NYE: God Bless America
Lokatie: Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2 Harderwijk
Datum: 1 januari 2014
Tijd: 00.45 tot 06.00 uur, Toegang tot 03.00 uur
Prijs: € 15,- excl. fee – Kaarten verkrijgbaar via: http://undergroundharderwijk.nl/tickets/
FB event: https://www.facebook.com/events/530836600338246/

LET OP: MINIMALE LEEFTIJD 18 JAAR!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37