Eerste namen LaLaLand Festival 2014: Taymir, Krach en Wilhelmfreddie

KrachDaar zijn ze dan, vers van de pers: de aller- aller- allereerste namen voor LaLaLand Festival 2014. Over iets langer dan twee maanden is het namelijk al weer zover. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 mei 2014 verandert de Stille Wei op de boulevard van Harderwijk weer in de wondere wereld die LaLaLand heet. Zoals je gewend bent zet LaLaLand Festival een weekend lang de (niet zo) Stille Wei op z’n kop met een heleboel muziek, theater en andere gekkigheid met een LaLaLandsausje en dat allemaal natuurlijk weer helemaal gratis! Terug naar de namen, met trots presenteren we TaymirKrach en Wilhelmfreddie. Een lekker rijtje bandgeweld dachten wij zo!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37