Op z’n kop

Paradijsvogel-1024x677Op vrijdag 23 en zaterdag 24 mei verandert de Stille Wei op de boulevard van Harderwijk weer in de wondere wereld van LaLaLand Festival. LaLaLand Festival is gratis toegankelijk en een avontuur voor oog en oor. Op vier verschillende podia vind je er twee dagen lang niets anders dan muzikale uitspattingen, theatrale acts en andere gekkigheid. LaLaLand is de wereld op zijn kop. De werkelijkheid is er nep en nep is er de werkelijkheid. Wees dus gewaarschuwd voor alle gekheid op een stokje en zorg voor een goed paar sokken, zodat je er niet vanaf geblazen wordt!

Voor meer informatie over de line-up houd je natuurlijk deze site en onze facebookpagina in de gaten!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37