9 januari: Underground Clubavond

foto: Erik Rudolfs

foto: Erik Rudolfs

Zet maar vast in je agenda: zaterdag 9 januari 2016 organiseren we weer een onvervalste Underground Clubavond in ons clubhuis ‘De Mess’.

Iedereen is welkom. Anders dan de naam doet vermoeden hoef je voor de Clubavond geen lid te zijn van een clubje. We organiseren deze avond(en) voor iedereen die het leuk vindt om mee te denken en te helpen en op de hoogte te blijven van waar we mee bezig zijn, want er is nogal wat nieuws! Zo zijn er leuke ontwikkelingen met betrekking tot ons clubhuis en het terrein, hebben we nieuws over ons gloednieuwe lichtfestival WAUW en zijn we zoals vorig jaar ook weer op zoek naar leuke dingen (lees: acts, samenwerkingen, ideeën) voor LaLaLand Festival.

De Clubavond begint rond een uur of 8 en vindt plaats in de bar van de Mess, dus als je gewoon zin hebt in een avondje barhangen met een heleboel  leuke mensen dan kan dat natuurlijk ook. We hopen je de 9e te zien!

 


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37