21 t/m 24 januari: lichtfestival WAUW

wauw2Het menselijk oog ziet in het donker vrij weinig. Wat een beetje licht dan al niet kan doen hè. Alhoewel, juist in het donker laat licht je nog wel eens dingen zien die in werkelijkheid anders zijn. En dat is precies waar het van donderdag 21 januari tot en met zondag 24 januari 2016 tijdens lichtfestival WAUW in Harderwijk om draait.

Met WAUW zet Stichting Underground Harderwijk, bekend van LaLaLand Festival en foodfestival Blije Bietjes, de binnenstad van Harderwijk in een ander licht, kunstlicht. Letterlijk en figuurlijk want door verschillende lichtinstallaties veranderen zelfs de – ogenschijnlijk – meest onveranderbare panden en plekken in onverwachte lichtkunstwerken. Komt dat zien!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37