WAUW Silent Disco

silent disco

Tijdens lichtfestival WAUW zet Stichting Underground Harderwijk, bekend van LaLaLand Festival en foodfestival Blije Bietjes, de binnenstad in een ander licht. Een weekend lang fungeert de stad als podium voor diverse lichtkunstwerken. Maar er is meer want tegelijkertijd vindt rondom de Vischmarkt het Donkere Dagen (huiskamer)festival plaats. Genoeg te zien en te beleven dus en des te meer reden voor een extra feestje. Daarom organiseert Underground op zaterdag 23 januari aanstaande de WAUW Silent Disco.

Het idee is simpel, iedereen op de dansvloer krijgt een koptelefoon met twee kanalen. Op die kanalen draaien twee – Harderwijkse – dj’s met totaal verschillende muziekstijlen ieder hun eigen set en strijden zo tegen elkaar om zo veel mogelijk publiek op hun muziek te laten dansen. Alleen aan de dansmoves van je buurman zie je naar welk kanaal hij luistert.

Maar, Underground zou Underground niet zijn als we van dit simpele idee niet een Silent Disco Extraordinaire zouden maken. Juistem, de WAUW Silent Disco vindt namelijk plaats op een zeer exclusieve locatie in Harderwijk. Welke locatie dat precies is kunnen we nog niet verklappen, maar reken er maar op dat het spectaculair wordt en dat je er bij MOET zijn. Kaarten voor deze moddervette afterparty zijn binnenkort verkrijgbaar.


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37