WAUW & Stichting Rondeel

hardwijk

AANRADER: met een gids de stad door.

Ook dit jaar heeft Stichting Rondeel voor Lichtfestival WAUW een speciale WAUW-tour in elkaar gezet. Op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond loop je samen met een gids langs de verschillende WAUW locaties en hoor je tegelijkertijd meer over de geschiedenis van Harderwijk. De rondleidingen starten om 19:00 uur en om 20:30 uur vanaf de Vischmarkt. Deelnemen is gratis, maar ‘dont forget the guide’ als je een stuk wijzer weer naar huis gaat!

Wil je deelnemen met een groep? Meld je dan even via contact@rondeelharderwijk.nl!

Tags

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37