Events

Children of the Night
Children of the Night is een doldwaze rit langs memory lane. Terug naar de tijd van hakken en zaken voor hen die niet kunnen loslaten, verknocht zijn aan hun housebroek. Ook voor hen die de vibe van compleet-uit-je-dak-gaan nog minstens een keer per jaar nodig hebben om hun post jaren negentig leven dragelijk te maken! Come along join the scene, live your life like a rave machine!

Nachtbrakers
Nachtbrakers is een beleving waarbij thema, decor, licht en geluid samensmelten tot een onvergetelijke ervaring. Nachtbrakers is een podium voor jong talent en plek waar vernieuwende stromingen in de electronische muziek een plek krijgen. Van vuige Elektro tot snoeiharde Dubstep, Nachtbrakers is niet voor mietjes!

LaLaLand Festival
De organisatoren van Kulting en Nachtbrakers Festival hebben de handen ineen geslagen en dat heeft geresulteerd in een spliksplinternieuw cultuurfestival op de Stille Wei in Harderwijk: LaLaLand. Een knettergek festival voor iedereen die niet vies is van een vleugje culturele waanzin! Verdeeld over vier podia staat de Stille Wei dan ook geheel in het teken van heel veel lekkere muziek, stapelzot theater en andere creatieve gekkigheid. Terwijl op het hoofdpodium in de grote tent de dj’s en bands domineren, gaan op het buitenpodium jonge muziektalenten de strijd met elkaar aan. In de circustent maakt het theater de dienst uit en natuurlijk kun je in het doldwaze containerdorp wederom je eigen artistieke kant ontdekken. Toegang tot LaLaLand is – en blijft – helemaal gratis!

 


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37